x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicaliştii de la CFR intră în grevă vineri

Sindicaliştii de la CFR intră în grevă vineri

03 Noi 2008   •   00:00

Sindicaliştii de la CFR anunţă că vineri, între 7.00 şi 13.00, se vor afla în grevă de avertisment, preşedintele Federaţiei Mişcare şi Comercial, Ion Molea, informând că circulaţia trenurilor va fi oprită în acest interval.



Liderul Ion Molea a precizat că angajaţii căilor feroviare protestează astfel faţă de deciziile "foarte proaste ale conducerii companiei CFR" în privinţa infrastructurii fără a ţine seama de opiniile sindicaliştilor.

Totodată, secretarul general al Federaţiei Mişcare/Comercial a susţinut că angajaţii au anunţat că vor opri vineri activitatea timp de şase ore, fiind nemulţumiţi de faptul că nu există bugete nici până acum la infrastructură şi călători, iar conducerea companiei "s-a apucat pe ultima sută de reorganizare pe criterii care nu au fost discutate cu sindicaliştii".

Molea spune că a cerut în repetate rânduri ministrului Orban întâlniri pentru a-i face cunoscute aceste probleme, dar acesta a refuzat dialogul.

La rândul său, directorul general al CFR infrastructură, Constantin Manea, a declarat că, până în momentul de faţă, sindicaliştii nu au anunţat o asemenea formă de protest, însă în cursul zilei de marţi aceştia urmau să aibă o întâlnire cu reprezentanţii companiei.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania