x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliției Locale: Copiază Poliția Română

Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliției Locale: Copiază Poliția Română

22 Aug 2020   •   19:30
Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliției Locale: Copiază Poliția Română
Sursa foto: Lucian Alecu

Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliției Locale, care copiază Poliția Română, pentru a continua să inducă în eroare comunitatea.

Potrivit Europol, ministrul de Interne, Marcel Vela, primar la origine, afirma că reforma pe care a gândit-o va începe prin schimbarea denumirii Poliției Române în Poliție „Națională" pentru a nu mai fi încurcată cu Poliția Locală. Polițiștii nu sunt, însă, de acord.

„Adică o instituție cu o istorie de 200 de ani își va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor și intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, și care s-ar impune să revină la denumirea inițială de <>", susțin reprezentanții Europol.

Aceștia au explicat că după intens mediatizata „rebranduire” a Poliție Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica și uniforma „pentru a continua să inducă în eroare comunitatea”.

Sindicaliștii au dat exemplul noului model al mașinilor Poliției Locale Baia Mare care copiază aceleași culori folosite de mașinile Poliției Române.

(sursa: Mediafax)

×