x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sinucidere - Doborat de teama zilei de maine

Sinucidere - Doborat de teama zilei de maine

09 Dec 2004   •   00:00

Agentul principal Vasile Petre, fostul sef al Politiei Valu lui Traian, a fost gasit spanzurat de o grinda din curtea gospodariei sale, din Cobadin.

Click pentru a mari imaginea
GEST EXTREM. Vasile Petre s-a spanzurat de grinda casei
Seful Corpului Teritorial al Politistilor Constanta, comisar-sef Adrian Rapotan, a declarat ca politistul a fost suspendat din functie dupa ce a fost acuzat de Dan Gheata, care era anchetat pentru furt, de vatamare corporala si purtare abuziva. Politistul a recunoscut in instanta ca l-a palmuit pe suspect, care intre timp si-a retras plangerea. Pe 17 noiembrie 2004, Instanta Suprema a hotarat condamnarea politistului la 3 luni cu suspendare, desi Tribunalul si Curtea de Apel Constanta l-au declarat nevinovat.

A TRAIT DIN CHETA. Politistii spun ca Vasile Petre a trait cu sotia si cei doi copii ai sai, timp de zece luni, din cheta pe care o faceau colegii lui. Vecinii au declarat ca barbatul a cedat psihic din aceasta cauza si si-a pus capat zilelor. La randul sau, seful IPJ Constanta, chestor Traian Jipa, declara ca timp de 27 de ani agentul principal Vasile Petre a fost un politist bun, fiind sef la Valu lui Traian, Cobadin si Ciocarlia. (Mariana Craciun)

×
Subiecte în articol: observator