x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Site-ul antena3.ro se relansează

Site-ul antena3.ro se relansează

22 Iun 2010   •   00:00

Oferta online a Antenei 3 se upgradează prin relansarea portalului de ştiri antena3.ro. Cu un design îmbunătăţit, cu o structură a categoriilor simplificată, cu un plus de interactivitate, cu o secţiune multimedia adăugită, antena3.ro îşi consolidează poziţia pe piaţa portalurilor de ştiri din România.

Conform SATI, antena3.ro se clasa pe poziţia a patra în funcţie de numărul de vizite, aproape 4.700.000 în luna mai 2010. Portalul obţine o creştere spectaculoasă de trafic comparativ cu luna mai a anului trecut, cu 55% mai multe vizite, cu 63% mai multe afişări de pagini şi cu 48% mai mulţi clienţi unici.

În acest  moment, antena3.ro oferă cea mai bună selecţie de ştiri online, atât din cele difuzate la tv, cât şi informaţii şi materiale care apar exclusiv online. Vizitatorii site-ului au la dispoziţie un stream live de înaltă calitate pentru emisia postului Antena 3, dar şi o arhivă cu înregistrări la aceeaşi calitate a tuturor emisiunilor Antena 3. La acestea se adaugă un radio exclusiv online (Metropol Net) şi, în curând, posibilitatea de a urmări în mod gratuit filme online.

Prin aceste noi lansări, oferta online Antena 3 se completează la nivel de conţinut acoperind o gamă largă de interese ale vizitatorilor: actualitate, ştiri de ultimă oră, exclusivităţi, Antena 3 Live, ştiri sportive, ştiri de business, filme şi radio online pe antena3.ro, cu varianta accesabilă de pe telefonul mobil m.antena3.ro, comunitate de ştiri video, content video de la tv şi de la utilizatori pe videonews.ro, ştiri mondene pe vdtonline.ro, smart shopping, promoţii pe totulredus.ro, informaţii meteo şi utile pentru timp liber pe meteoplus.ro

În luna mai 2010, site-urile Antena 3 au generat în total, conform SATI, un număr de 5.914.832 de vizite şi 17.728.395 de afişări de pagini.

×
Subiecte în articol: mass-media