x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soc la CBS: printesa Diana, muribunda

Soc la CBS: printesa Diana, muribunda

23 Apr 2004   •   00:00

Postul de televiziune american CBS a socat miercuri seara prin difuzarea unor imagini care nu au mai fost vazute niciodata, cu printesa Diana, in minutele imediat urmatoare accidentului de masina in care aceasta si-a pierdut viata, in august 1997, la Paris.

Dosarul anchetei

Imaginile alb-negru sunt de proasta calitate, pentru ca sunt fotocopii ale unor fotografii inedite cu printesa la locul accidentului, care figureaza in dosarul anchetei lansate de justitia franceza pe marginea controversatului accident de masina.

Una dintre imagini o prezinta pe Diana, cu fata acoperita de sange, primind ingrijiri de la un medic francez, sosit la fata locului. CBS a anuntat ca detine mii de documente provenind din dosarul anchetei franceze si si-a justificat difuzarea prin faptul ca nici una dintre imaginile prezentate nu este explicita.

Cu toate astea, tatal iubitului printesei, Dodi Al-Fayed, care a murit alaturi de ea in acelasi accident, ca si fratele printesei si familia acestuia, au protestat fata de difuzarea acestor imagini. Familia regala britanica a refuzat orice comentariu pe marginea acestui subiect.

×
Subiecte în articol: observator