x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inconștiență pe patru roți: Șofer, depistat la volan cu permisul suspendat și sub influența drogurilor

Inconștiență pe patru roți: Șofer, depistat la volan cu permisul suspendat și sub influența drogurilor

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   11:25
Inconștiență pe patru roți: Șofer, depistat la volan cu permisul suspendat și sub influența drogurilor

Un bărbat de 25 de ani din Mehadia, cu permisul suspendat și sub influența drogurilor, a fost depistat la volan în noaptea de joi spre vineri, anunță IPJ Caraș-Severin. Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal.

„Azi-noapte, la ora 01.00, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DN 6, în localitatea Armeniș, un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Orșova, condus de un bărbat de 25 de ani, din Mehadia, care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat”, potrivit comunicatului de presă.

Polițiștii arată că, în urma testării cu aparatul din dotare, au rezultat indicii privind consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru detecția prezenței substanțelor psihoactive în organism, rezultatul analizelor toxicologice constituind probă în cadrul dosarului penal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosar în care sunt continuate cercetările.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer volan drogat beat