x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soldat american implicat intr-un accident la Poiana Brasov. O tânără e în stare critică

Soldat american implicat intr-un accident la Poiana Brasov. O tânără e în stare critică

08 Iul 2015   •   18:01
Soldat american implicat intr-un accident la Poiana Brasov. O tânără e în stare critică
Sursa foto: newsbv.ro

Un soldat american a fost implicat, marţi seara, într-un accident care a avut loc pe drumul spre Poiana Braşov. Soldatul se afla la volanul unui jeep când a intrat în impact cu un alt autoturism, iar în urma acestui accident o persoană a fost rănită, informeaza voceatransilvaniei.ro.

"În data de 07.07.2015,în jurul orei 20.20,pe Calea Poienii din municipiul Brașov,un bărbat de 40 ani,care conducea un autoturism dinspre Poiana Brașov spre Brașov,a ajuns în dreptul stației R.A.T. Stejeriș,unde nu a adaptat viteza la condițiile de drum,curbă deosebit de periculoasă la dreapta,a pierdut controlul direcției de mers și autoturismul condus de el a acroșat parapetul de la marginea drumului,dupa care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus,condus de un tânăr de 22 ani. 

Accidentul s-a soldat cu vătămarea unei persoane de sex feminin de 22 ani,aflată în autoturismul condus de tânărul menționat", se precizeaza in comunicatul de presa emis de Inspectoratul de Politie Judetean Brasov.

Victima a fost operată de urgență azi-noapte. Avea patru coaste fracturate și ambii plămâni perforați. Acum este la reanimare și următoarele două zile sunt critice, spun jurnalistii de la newsbv.ro.

De cealaltă parte, tatăl şoferului de 22 de ani a declarat pentru newsbv.ro că soldatul american era beat.

Avea o alcoolemie de 0,65 în aerul expirat și 1,3 la mie în sânge. Era atât de beat că nu se putea ține pe picioare. Era haotic, nu răspundea la întrebări”, a spus acesta.

Potrivit sursei citate, soldatul american era îmbrăcat în haine civile și era încălțat cu bocanci militari. Pe timpul nopții el a fost lăsat în custodia Poliției, în arest. El fac parte dintr-un grup de militari care sunt cazați la Hotelul Kronwell, de lângă Gara CFR Brașov. 

×
Subiecte în articol: poiana braşov soldat amercian