x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Blejnar, audiat la Curtea de Apel. Fostul şef al ANAF vrea să obţină dreptul de a părăsi ţara

Sorin Blejnar, audiat la Curtea de Apel. Fostul şef al ANAF vrea să obţină dreptul de a părăsi ţara

23 Iul 2012   •   06:52
Sorin Blejnar, audiat la Curtea de Apel. Fostul şef al ANAF vrea să obţină dreptul de a părăsi ţara

UPDATE 15:50 - Sorin Blejnar a declarat, la Curtea de Apel Bucuresti, ca a solicitat, "ca o chestiune de principiu", sa-i ridice interdictia de a parasi tara impusa de procurorii anticoruptie. Fostul sef al Fiscului a spus , la iesirea din sala de judecata, ca nu are nicio legatura cu acuzatiile de complicitate la evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat.

El a precizat ca spera sa convinga atat judecatorii, cat si intreaga opinie publica ca el nu a avut de-a face cu aceasta grupare si ca nu a stiut nimic despre operatiunile infractionale derulate de Codrut Marta.

.........................

Sorin Blejnar este audiat la Curtea de Apel, unde se judeca recursul fostul sef al ANAF la interdictia de a parasi tara. Blejnar este audiat in calitate de complice intr-un dosar de evaziune fiscala. Procurorii sustin ca o retea alcatuita din 15 persoane a provocat un prejudiciu de 15 milioane de euro prin frauda cu produse petroliere. Alaturi de Sorin Blejnar, in ancheta apar si alte nume grele: fostul sef al vamilor, Viorel Comanita si fostul sef al SIPI Constanta, Dan Secareanu.


×