x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Ianceu, mărturie emoţionantă: "Aura era inertă. Nu îşi putea mişca mâinile şi picioarele. Putea vorbi, ne tot striga pe nume..."

Sorin Ianceu, mărturie emoţionantă: "Aura era inertă. Nu îşi putea mişca mâinile şi picioarele. Putea vorbi, ne tot striga pe nume..."

28 Ian 2014   •   21:18
Sorin Ianceu, mărturie emoţionantă: "Aura era inertă. Nu îşi putea mişca mâinile şi picioarele. Putea vorbi, ne tot striga pe nume..."

Sorin Ianceu, unul dintre medicii supravieţuitori ai tragediei aviatice petrecute în Apuseni, a vorbit pentru prima dată despre drama prin care a trecut, mărturisind că se luptă cu sentimentul de neputinţă născut de faptul că, în ciuda eforturilor depuse alături de colegii săi, nu a putut salva viaţa Aurei Ion.

Rememorând clipele accidentului aviatic, Sorin Ianceu spune că este încă în stare de şoc.
"Mi-am dat seama că sunt şanse mari să ne prăbuşim când am ieşit din ceaţă şi am văzut că suntem foarte aproape de copaci. Am avut un sentiment că nu o să mai poată să-l ridice (avionul - N.R.). Cu câteva momente. 5-10 secunde, înainte de impactul cu primul copac. Târâş am ieşit din avion. Am scos restul victimelor (din epavă - N.R.) cu doctorul Zamfir", a declarat doctorul Ianceu într-un interviu pentru PRO TV.

"Aura era inertă. Nu îşi putea mişca mâinile şi picioarele. Putea vorbi, da, ne tot striga pe nume. Cel mai mult mă afectează imaginea ei. Seară de seară, noapte de noapte. Neputinţă!", a continuat medicul.

“Frigul de atunci nici acum nu mi-a ieşit din oase. Am avut grijă în principal de doi colegi ai mei, care erau cu lovituri mult mai grave. Telefoanele mele s-au spart amândouă în momentul impactului”,  a mai declarat Ianceu.

×
Subiecte în articol: tragedie aviatica apuseni sorin ianceu