x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia fostului adjunct al IPJ Suceava, găsită împuşcată

Soţia fostului adjunct al IPJ Suceava, găsită împuşcată

20 Apr 2011   •   09:26

Soţia fostului adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, Mircea Smoleac, fost consilier pe probleme de ordine publică al prefectului de Suceava, a fost găsită împuşcată în piept cu pistolul fostului poliţist.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Panţiru, Mircea Smoleac şi-a găsit, aseară, soţia de 57 de ani împuşcată şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 solicitând o ambulanţă. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a făcut altceva decât să constate moartea femeii.

Potrivit sursei citate, femeia era împuşcată în zona toracică, cu pistolul deţinut legal de fostul poliţist. Panţiru a precizat că poliţiştii iau în calcul o sinucidere sau un accident, fiind aşteptat rezultatul necropsiei.

Soţul femeii din Suceava găsită împuşcată în piept este bolnav de cancer


Surse din anturajul familiei lui Mircea Smoleac spun că fostul adjunct al IPJ Suceava este bolnav de cancer şi că făcea un tratament intens cu citostatice.
Soţia sa s-ar fi sinucis pe fondul problemelor familiale pe care le aveau. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Panţiru, cazul este cercetat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
Aceştia au ajuns la locul incidentului o dată cu poliţiştii, imediat ce au primit apelul telefonic de la Mircea Smoleac, care anunţa drama ce se produsese. Fostul adjunct al şefului IPJ Suceava, Mircea Smoleac, s-a pensionat în februarie 2009, iar până în luna august a aceluiaşi an a lucrat în cadrul Cancelariei prefectului de Suceava, Sorin Popescu, fiind consilier pe probleme de ordine publică şi situaţii de urgenţă. (Cristinel C. Popa)

×
Subiecte în articol: observator mircea smoleac