x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul Elias: Medicul Valentin Calu este în stare de şoc. Nu se pune problema ca astăzi să revină în Bucureşti

Spitalul Elias: Medicul Valentin Calu este în stare de şoc. Nu se pune problema ca astăzi să revină în Bucureşti

21 Ian 2014   •   10:31
Spitalul Elias: Medicul Valentin Calu este în stare de şoc. Nu se pune problema ca astăzi să revină în Bucureşti

Directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta, a declarat, într-o conferinţă de presă, că medicul Valentin Calu "este stabil, are nenumărate mărci traumatice, are o fractură de corp vertebral, însă este stabilă".

"Valentin Calu în stare de şoc. În această dimineaţă s-a făcut o a doua evaluare, iar mâine de dimineaţă urmează o a treia evaluare. Nu se pune astăzi problema transportului către casă. Până mâine, la aceeaşi oră, nu vom avea informaţii precise în ceea ce priveşte revenirea acasă", a afirmat Dana Safta.

"Orice minut care trece la o politrauma, si in conditiile unei temperaturi scazute... aparutia socului hipotermic nu poate sa duca decat la agravarea situatiei. Ne punem si noi mari semne de intrebare legat de oportunitatea actiunilor de urgenta atunci cand conditiile nu sunt indeplinite", a mai spus directorul spitalului Elias din Bucuresti.

Cele 5 persoane care au supravietuit accidentului aviatic din judetul Cluj sunt constiente si in stare stabila, sunt in continuare monitorizate si s-a intervenit chirurgical in cazul ranilor deschise, au anuntat marti dimineata reprezentantii Spitalului din Cluj Napoca unde au fost transportate victimele.

Ranitii au fost transportati la Spitalul din Cluj Napoca imediat dupa evaluarea facuta la fata locului.

×