x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul Militar din Capitală a intrat în carantină pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus

Spitalul Militar din Capitală a intrat în carantină pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus

26 Feb 2020   •   12:58
Spitalul Militar din Capitală a intrat în carantină pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus

Spitalul Militar „Dr. Carol Davila” din Capitală a anunțat, miercuri, că a intrat în carantină, în contextul răspândirii coronavirusului COVID-19 în Europa, ca măsură preventivă menită să-i protejeze pe pacienții internați.

Este prima unitate sanitară din ţară care intră în carantină din caza coronavirusului.

Potrivit unui comunicat oficial, rudele pacienţilor internaţi în Spitalul Militar au la dispoziţie un număr de telefon şi un interval orar în care pot suna să ceară informaţii despre starea acestora.

 

„Practic, trebuie să se respecte orele de vizită, s-a limitat numărul de vzitatori, adică trebuie să vină în spital persoanele care îi însoţesc pe cei cu dizabilităţi, pe cei care nu se pot deplasa singuri. Pacienţii la momentul internării cu avizul dumnealor se transmite numărul de identificare al fiecăruia către aparţinători,acest număr poate să fie ulterior de aparţinători printr-un apel telefonic pe secţie într-un orar stabilit în care se pot cere informaţii legate de evoluţia medicală a pacientului”, a precizat Valeriu Gheorghiţă, medic primar în cadrul Spitalului Militar, pentru Mediafax.

×