x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SRI anunță un exercițiu antiterorist în București, Giurgiu și Brașov. Se va utiliza muniție de manevră

SRI anunță un exercițiu antiterorist în București, Giurgiu și Brașov. Se va utiliza muniție de manevră

08 Noi 2022   •   13:32
SRI anunță un exercițiu antiterorist în București, Giurgiu și Brașov. Se va utiliza muniție de manevră
Sursa foto: FB SRI

Un exercițiu antiterorist va avea loc, marți, în mai multe puncte din București și din județele Giurgiu și Brașov. Serviciul Român de Informații precizează că vor fi folosite muniție de manevră și mijloace pirotehnice.

„ Atenție ⚠️ Marți, 8 noiembrie, are loc un exercițiu antiterorist în mai multe puncte din București, județul Giurgiu și județul Brașov. Exercițiul presupune inclusiv utilizarea de muniție de manevră și de mijloace pirotehnice. Cetățenii care devin martori ai evenimentelor sunt rugați să urmeze indicațiile echipelor de securitate a exercițiului”, este anunțul de pe pagina de Facebook a SRI.

Potrivit G4Media, în Capitală, scenariul exercițiului presupune producerea unui atac cu arme de foc în parcarea mall-ului din Băneasa, în urma căruia ar fi și victime.

Mai exact, scenariul exercițiului din București este producerea unui atac cu arme de foc în Parcarea Mall Băneasa, intrarea Media Galaxy, posibil 5-6 victime.

×
Subiecte în articol: SRI exercițiu antiterorist