x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator STB continuă până pe 27 octombrie procesul de upgrade la Sistemul Automat de Taxare

STB continuă până pe 27 octombrie procesul de upgrade la Sistemul Automat de Taxare

23 Oct 2019   •   16:49
STB continuă până pe 27 octombrie procesul de upgrade la Sistemul Automat de Taxare

Lucrările de îmbunătăţire la Sistemul Automat de Taxare al Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor fi extinse până pe 27 octombrie, în tot acest interval procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri putând întâmpina temporar dificultăţi, a anunţat, miercuri, societatea.


"Lucrările de upgrade la Sistemul Automat de Taxare al STB SA vor fi extinse şi în cursul acestei săptămâni, astfel încât procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri poate întâmpina temporar dificultăţi. Operaţiunile efectuate pe serverele STB SA sunt necesare pentru o mai bună adaptare la structura şi volumul cererii de transport (...) Procesul de upgrade va continua până la data de 27 octombrie a.c. În cazul în care lucrările vor fi finalizate înainte de termen, STB SA va anunţa acest lucru pe toate canalele de comunicare de care dispune", se arată într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, echipele de control vor aplica o procedură de îndrumare şi prevenţie pentru călătorii afectaţi. AGERPRES

×