x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stela Popescu, despre Geo Saizescu: Avea un haz nebun, privea viața cu destul de multă liniște

Stela Popescu, despre Geo Saizescu: Avea un haz nebun, privea viața cu destul de multă liniște

24 Sep 2013   •   10:12
Stela Popescu, despre Geo Saizescu: Avea un haz nebun, privea viața cu destul de multă liniște

Actrița Stela Popescu a declarat, în această dimineaţă, pentru Agerpres, că vestea morții regizorului Geo Saizescu este una "îngrozitoare" pentru lumea artistică din România. "Este o veste îngrozitoare. În ultima vreme s-au dus atâția artiști, încât nici nu mai știi ce să mai spui. Condițiile de viață sunt grele, stresul este cumplit", a afirmat artista.

Ea a spus despre Geo Saizescu că era "de felul lui un om liniștit, nu era un om excesiv, care să aibă motive să-și încarce organismul cu lucruri rele, era un om la locul lui, serios, avea haz".

"Avea un haz nebun, privea viața cu destul de multă liniște", a adăugat Stela Popescu.

Ea și-a amintit că l-a cunoscut pe marele regizor în tinerețe, atunci când a filmat alături de el.

"Eu l-am cunoscut în tinerețe, atunci am jucat cu el și nu am avut nicio problemă cu el la filmări. Era drăguț, atent, vesel, trata lucrurile cu umor, de altfel, el a fost și un mare regizor de filme de comedie. A fost în contact cu toți marii comici ai României. Este groaznic, a mai plecat unul. Nu știu cine o să mai facă filme, cu mai multe probleme, cu mai mulți actori. Și pe noi ne doare asta", a mai spus Stela Popescu.

Regizorul, scenaristul și actorul Geo Saizescu a decedat luni seară, la vârsta de 80 de ani, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din București. El s-a născut la 14 noiembrie 1932, la Prisăceaua, județul Mehedinți.

×