x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri

Ştiri

06 Noi 2008   •   00:00

6 noiembrie 2008



BAIA MARE
Un student la Facultatea de Teologie a murit, ieri, după ce s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc. Corpul tânărului în vârstă de 23 de ani a zăcut pe asfalt timp de peste o oră şi jumătate, până la sosirea maşinii IML care era la un alt caz. Conform primelor cercetări, studentul avea probleme psihice şi se afla sub tratament. Părinţii tânărului, ajutaţi de încă două rude, au transportat singuri cadavrul la morgă. (Vasile Dale)

VLAS, CAZUL FNA
Maria Vlas a cerut ieri instanţei, în dosarul prăbuşirii FNA, modificarea programului de supraveghere pe care trebuie să-l respecte după eliberare. Aceasta a susţinut că este urmărită ca un criminal în serie, şi că trebuie să se supună unor măsuri mult prea aspre de verificare. Curtea de Apel Bucureşti a cerut Secţiei 10 de Poliţie planul de supraveghere al Mariei Vlas şi va lua, în decembrie, o hotărâre în această pri­vinţă. (M. Pasă Petru)  

MITĂ LA BAC
Magistraţii Curţii de Apel Cluj au decis ieri să o elibereze din arestul preventiv pe Virginica Meda Leordean, directoarea unui liceu particular din Sighetul Marmaţiei, implicată în fraudarea masivă a examenului de Bacalaureat din vara acestui an.  Ea va fi judecată în stare de libertate, alături de alţi 124 de inculpaţi, pe numele acesteia fiind însă emisă restricţia de a părăsi ţara pe durata procesului. (Violeta Fotache)

MOTIV DE ŞEDINŢĂ CNI
Consiliul Naţional de Integritate se întruneşte azi în şedinţă extraordinară pentru a discuta cererea de revocare a mandatului de membru în CNI deţinut de avocata Alice Drăghici, reprezentantul PC în Consiliu, "solicitare expresă" făcută marţi de preşedintele ANI, Cătălin Macovei. La baza acestei cereri stă acuzaţia de imixtiune în activitatea inspectorilor de integritate care verificau averea medicului Şerban Brădişteanu, apărat în procesul penal de Alice Drăghici, despre care CNI a fost informat încă din 12 septembrie. (V. Fotache)

×
Subiecte în articol: observator