x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri

Ştiri

15 Feb 2009   •   00:00

15 februarie 2009



CLUJ/Bani contra informaţii despre jaf
Banca Transilvania a decis să ofere o recompensă celor care pot da informaţii Poliţiei care să ajute la prinderea autorilor jafului armat petrecut, vineri seară, la sucursala din cartierul clujean Mănăştur, au anunţat reprezentanţii băncii, citaţi de Mediafax. Suma va fi de 25.000 de lei şi este oferită pentru a "impulsiona lucrurile" astfel încât autorii jafului armat să fie prinşi cât mai repede. Persoanele care au informaţii referitoare la atacatori trebuie să se adreseze Poliţiei Cluj.


MIOVENI/Demolare prin implozie la Dacia
Circa o mie de persoane au asistat ieri la demolarea prin implozie a Pavilionului administrativ de la Uzina Dacia, o clădire veche de 35 de ani. Administraţia uzinei a precizat că pe locul clădirii se va amenaja o parcare de 600 de locuri pentru autoturismele salariaţilor şi ale vizitatorilor Dacia. Expertizele au arătat că imobilul a devenit nesigur. Clădirea avea o înălţime de circa 50 de metri şi fusese construită în 1973. (Elly Cârstea)


WASHINGTON/Planul de relansare economică, aprobat
Senatul american a aprobat vineri seară, la scurt timp după Camera Reprezentanţilor, textul final al planului de relansare economică, în valoare de 787 de miliarde de dolari, relatează AFP. Planul include scutiri fiscale în valoare de circa 286 de miliarde de dolari şi cheltuieli pentru infrastructură, sănătate, ştiinţă şi tehnologie, educaţie şi energii nepoluante.

×
Subiecte în articol: observator