x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Ian 2009   •   00:00

7 ianuarie 2009



GĂINARI CU BMW
Cinci persoane au fost prinse de poliţişti după ce au furat din ograda unui arădean din Toc cinci găini pe care le transportau cu un BMW. Bărbaţii au încercat să se debaraseze de sacul în care se aflau zburătoarele în momentul în care au fost opriţi de un echipaj de la Poliţia Rutieră. Ei vor fi cercetaţi pentru furt. (Monalise Hihn)  

AUTOBUZ ÎN FLĂCĂRI
Un autobuz a ars ieri în plină stradă din cauza unor materiale textile amplasate necorespunzător lângă sistemul de încălzire. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale, însă autovehiculul a fost distrus în proporţie de 80%. "Au fost evaluate pagube de aproximativ 50.000 de lei", a declarat ofiţerul de informare şi relaţii publice al ISU Alba, căpitanul Florin Zecheru. (Lucian Dobrater)

PORT ÎNCHIS
Activitatea a fost suspendată în Portul Constanţa Sud – fluvial ieri după-amiază din cauza vântului puternic. De asemenea, din acelaşi motiv a fost restricţionat şi traficul de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră prin ecluza de la Agigea. Şi traficul pe Canalul Sulina şi prin Bara Sulina a fost închis ieri temporar din cauza vântului puternic. (Emilia Sava)

ARAD
Un pod de pontoane care face legătura între centrul Aradului şi ştrandul Neptun s-a rupt ieri. Podul a cedat după ce Mureşul a adus în ultimele zile sloiuri de gheaţă ce s-au blocat între pontoane şi au exercitat o presiune tot mai mare asupra acestora. Primăria a luat încă de duminică măsuri de interzicere a accesului pe pod şi de monitorizare a situaţiei, însă o detonare a gheţii nu a fost posibilă din cauza blocurilor de locuinţe aflate la mică distanţă. (Andrei Ando)

OMENIE
Un tânăr i-a uimit pe poliţişti după ce a restituit o geantă în care se aflau un laptop şi alte echipamente electronice. Bărbatul, un profesor în vârstă de 34 de ani din Târgu-Jiu, a sunat la 112 şi a sesizat faptul că, în timp ce se deplasa cu soţia către domiciliu, a găsit într-o parcare o geantă în care se află un laptop. Bunurile aparţineau unei tinere care, revenind din minivacanţa de iarnă, după descărcarea bagajelor, a uitat geanta lângă autoturismul proprietate personală. (Gabriela Mladin)

×
Subiecte în articol: observator