x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

11 Ian 2009   •   00:00

11 ianuarie 2009



POLIŢIE:FRATELE LUI PIETROI, PRINS ÎN FLAGRANT
Unul dintre fraţii lui Sile Pietroi, Radu Fierbântu, a fost prins de poliţiştii Secţiei 18 din Capitală în timp ce spărgea un apartament din Calea 13 Septembrie împreună cu o altă persoană. Cei doi vor fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă. Grupul infracţional condus de Sile Pietroi, din care face parte şi fratele acestuia, Florin Radu Fierbântu, zis "Chioru", este cercetat în mai multe dosare penale.

LOTO 6/49:UN MILION DE EURO, PUS ÎN JOC
Premiul cel mare pus în joc astăzi la prima tragere Loto 6/49 din acest an este de aproximativ un milion de euro. Ultima dată premiul la categoria I a fost câştigat la 14 decembrie 2008. În cursul anului trecut, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat de şase ori. Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, în valoare de 12,45 milioane de euro, a fost câştigat în 2008, la 27 ianuarie.

BUCUREŞTI:FRIGUL ÎŞI IA PRIMELE VICTIME
Peste 40 de persoane au murit din cauza frigului în ultimele 12 zile. Declaraţia a fost făcută de subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, la videoconferinţa cu prefecţii organizată ieri. Potrivit acestuia, din cele 43 de cazuri de deces din cauza hipotermiei, cel mai grav este al unui copil în vârstă de 3 luni, "găsit într-o casă, de echipajul unei ambulanţe, în condiţii de temperaturi foarte scăzute".

×
Subiecte în articol: observator