x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Subprefectul Capitalei anunță ce se va întâmpla cu Congresul PNL

Subprefectul Capitalei anunță ce se va întâmpla cu Congresul PNL

18 Sep 2021   •   17:30
Subprefectul Capitalei anunță ce se va întâmpla cu Congresul PNL

Subprefectul capitalei Antonela Ghiță a anunțat că în prezent congresul PNL ar putea fi organizat doar cu jumătate din numărul anunțat de participanți din cauza creșterii numărului de persoane infectate în București. În aer liber pot fi mai multe persoane doar dacă acestea sunt vaccinate.

Subprefectul Antonela Ghiță a declarat sâmbătă că încă nu se știe în ce condiții poate fi organizat Congresul PNL programat pe 25 septembrie.

Potrivit regulii stabilite de autorități, dacă ar avea loc astăzi, s-ar permite organizarea cu 2.500 de persoane. Un număr mai mare este permis doar în aer liber și dacă participanții sunt vaccinați.

„Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale cu un număr mai mare de 2500 de spectatori este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare”, scrie în decizia autorităților.

La Congresul PNL ar trebui să participe peste 5.000 de persoane.

(sursa: Mediafax)

×