x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Suedia: Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul

Suedia: Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul

27 Oct 2021   •   12:00
Suedia: Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul

Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul, povestește un medic român stabilit în Suedia. Apoi, pacientul s-a simțit amețit, dar nu l-a crezut pe medic că nu din cauza vaccinului, ci a alcoolului.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia . Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să ! Și că după aia s-a din cauza ”, scrie medicul Laura Ghibu pe Facebook.

Medicul a încercat să-i explice persoanei respective că vaccinul nu poate fi „dat afară cu bere” și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge: „Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”.

Întrebată în comentarii dacă pacientul era român, Laura Ghibu răspunde afirmativ.

O altă persoană comentează postarea medicului spunând că are în jurul său cinci persoane „total antivacciniste, dar care s-au vaccinat fix din același motiv: să plece în străinătate”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: român suedia