x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Sunt reci, transparente, umede şi se sparg foarte uşor". Fenomen meteo MISTERIOS la Lugoj

"Sunt reci, transparente, umede şi se sparg foarte uşor". Fenomen meteo MISTERIOS la Lugoj

27 Mai 2013   •   14:30
"Sunt reci, transparente, umede şi se sparg foarte uşor". Fenomen meteo MISTERIOS la Lugoj
Sursa foto: redesteptarea.ro

Mai mulţi angajaţi ai unei firme din Lugoj, judeţul Timiş, au descoperit în această dimineaţă când au venit la serviciu nişte bile transparente pe şantierul unde lucrau şi printre maşinile parcate de o parte şi de alta a Aleii Ţesătorilor.

"Sunt nişte bile reci, transparente şi umede, care se sparg foarte uşor când le striveşti. Sunt ca de silicon, dar sunt reale. Este posibil să fie de la ploaia de ieri, dar nu ne putem explica cum au ajuns aici", a declarat unul dintre angajaţii firmei, scrie redesteptarea.ro.

"Le-am găsit de dimineaţă, era plin de ele pe tot şantierul nostru, dar şi de cealaltă parte a drumului, spre cimitir pe sub camioanele parcate şi aici în faţa garajului", a declarat altul, care le-a şi strâns într-un borcan.

O ploaie asemănătoare de "bile" a căzut în ianuarie 2012 în Dorset, Anglia. Aceasta a stârnit controverse în rândul specialiştilor. Speculaţiile au început să curgă, obiectele gelatinoase fiind considerate de la forme de viaţă extraterestră până la ouă de la diverse păsări, bile utilizate pentru grădinărit sau biluţe de la jocurile pentru copii.




×