x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident. Soferul era desfigurat

Patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident. Soferul era desfigurat

22 Mai 2016   •   20:53
Patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident. Soferul era desfigurat
Sursa foto: tolo.ro

Patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, ar fi murit, duminică seara, în accident. Actele lui Dan Condrea se aflau în acea maşină. Accidentul s-a produs între Buftea şi Corbeanca, iar Dan Condrea a intrat cu maşina într-un copac, informeaza Realitatea.net

Accidentul a avut loc, în apropiere de fabrica Hexi Pharma. În zona respectivă, drumul este drept. Se fac cercetări la faţa locului. 

La scurt timp, a venit şi soţia lui Dan Condrea. 

"Eu ca jurnalist, doresc să fie verificat tot ce înseamnă maşina lui Dan Condrea. Nu sufăr de scenarii, dar aici este prea de tot. Dacă aşa se doveşte că acesta a murit, organele sunt obligate să verifice ce s-a întâmplat. De data asta este obligatoriu să ştim totul desprea acest caz, ar fi prea simplu. În acest caz nu pot să nu exclud o mână criminală, pentru ca Dan Condrea să nu vorbească.", a spus Rareş Bogdan.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Actele găsite în autoturism aparţin lui Dan Condrea. La faţa locului a fost chemată soţia bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine.

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea. 

×
Subiecte în articol: hexi pharma