x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tabere pentru elevi

Tabere pentru elevi

24 Mar 2004   •   00:00

Elevii, studentii si profesorii pot merge in vacanta de primavara in taberele Agentiei Nationale a Taberelor si Turismului Scolar cu 210.000 - 250.000 de lei de persoana pe zi, cazare si masa.

Pentru vacanta de primavara, Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar (ANTTS) organizeaza tabere si excursii pentru elevi, studenti si cadre didactice. Preturile practicate de ANTTS vor fi cuprinse intre 210.000 si 250.000 de lei pe zi pentru o persoana. In aceasta vacanta vor fi puse la dispozitia elevilor un numar de aproximativ 10.000 de locuri, atat in tara, cat si in strainatate.

Vacante tematice

Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar organizeaza tabere tematice, specializate pe discipline de invatamant, respectiv informatica, limbi straine, tabere cultural-artistice, cantonamente sportive, tabere de odihna, excursii si schimburi internationale de grupuri de elevi. De asemenea, se poate organiza petrecerea sfarsitului de saptamana pentru elevi si cadre didactice si mese festive.

1.700.000 de lei, pretul unui sejur

In Bucuresti, ANTTS administreaza un complex hotelier situat in Sos. Viilor, unde camerele sunt dotate cu mobilier nou si grup sanitar propriu. La parterul cladirii este un restaurant unde se pot organiza conferinte, simpozioane si mese festive. Pentru cazare in regim single, elevii, studentii si profesorii platesc 450.000 lei pe zi pentru o persoana, in camera cu doua paturi, 320.000 lei pe zi de persoana, iar in camera cu trei paturi, 250.000 lei pe zi pentru o persoana.
( EUGENIA MIHALCEA )


Sarbatorile de Pasti, in Dambovita

200 de elevi si profesori din 15 judete ale tarii vor participa in perioada 11-17 aprilie in taberele Caprioara si Vanatorul din judetul Dambovita, in cadrul programului de protectie sociala "Democratie si toleranta religioasa - Lumina pentru copii". Cu prilejul Sarbatorilor de Pasti se vor reuni grupuri de elevi din toata tara, apartinand tuturor comunitatilor etnice si religioase, care provin din familii cu posibilitati materiale reduse.

Primavara, in Maramures

In perioada 5-13 aprilie 2004, la bazele Mara si Cuartz din Maramures, zece elevi si un cadru didactic din fiecare judet al tarii vor lua parte la un program social in Maramures. In cadrul programului se vor organiza ateliere de creatie diversa cu obiceiuri caracteristice sarbatorilor de Pasti, precum si alte traditii specifice primaverii. Participantii vor fi elevi romani ale caror rezultate pe plan scolar sunt foarte bune si a caror situatie sociala este dificila.

×
Subiecte în articol: observator elevi