x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr grav rănit, coborât din munți de salvamontiști cu targa. Elicopterul nu a putut ateriza

Tânăr grav rănit, coborât din munți de salvamontiști cu targa. Elicopterul nu a putut ateriza

20 Sep 2020   •   18:47
Tânăr grav rănit, coborât din munți de salvamontiști cu targa. Elicopterul nu a putut ateriza
Sursa foto: Facebook/ Salvamont Busteni

Un tânăr de 23 de ani din București, grav rănit la coloană, după ce a căzut duminică pe Valea Seacă a Crucii, este coborât cu targa din munți de salvamontiștii din Bușteni, după ce elicopterul nu a putut ateriza în zona accidentului.

Potrivit Salvamont Bușteni, tânărul de 23 de ani din București care a căzut pe Valea Seacă a Crucii a suferit mai multe traumatisme, cele mai grave fiind la coloană. „Nu se poate mișca și, din păcate, este și singur”, au transmis salvamontiștii.

Aceștia au chemat în sprijin elicopterul SMURD, care însă nu a putut ateriza în zona accidentului, astfel încât victima este coborâtă cu targa.

„Pentru că elicopterul nu a putut să intre la locul accidentului, am fost nevoiți să transportăm victima cu targa. Sperăm ca în aproximativ o oră să ieșim din firul Văii Seci a Caraimanului”, au transmis salvamontiștii.

Update. „Într-un final elicopterul a putut să ajunga la ieșirea din Valea Seacă a Crucii și după mai bine de 5 ore de muncă victima a fost scoasă din masiv. Acum se află sub îngrijiri medicale.”, potrivit Salvamont Bușteni. 

(sursa: Mediafax)

×