x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânărul care care a ucis doi tineri în 2 Mai fusese oprit de două ori în trafic înainte de accident. A doua oară a fost dus la secție, după ce i s-au găsit droguri în mașină, dar nu a fost testat cu drug test

Tânărul care care a ucis doi tineri în 2 Mai fusese oprit de două ori în trafic înainte de accident. A doua oară a fost dus la secție, după ce i s-au găsit droguri în mașină, dar nu a fost testat cu drug test

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2023   •   15:13
Tânărul care care a ucis doi tineri în 2 Mai fusese oprit de două ori în trafic înainte de accident. A doua oară a fost dus la secție, după ce i s-au găsit droguri în mașină, dar nu a fost testat cu drug test
Sursa foto: Antena 3 CNN

Tânărul de 19 ani care a provocat accidentul din 2 Mai a fost oprit în trafic cu câteva ore înainte de eveniment. În autoturism au fost găsite droguri. Tânărul, care a fost testat doar cu etilotestul, a consumat droguri după ce a plecat de la secția de poliție.

„La data de 17 august șoferul a ajuns în municipiul Constanța împreună cu tatăl său. În seara de 18 august a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri pe raza municipiului Constanța, moment în care i s-a atras atenția cu privire la respectarea normelor rutiere și conduita preventivă. La data de 19 august, în jurul orei 0.40, prin apel 112, un bărbat a sesizat IJP despăre faptul că pe DN 39, din direcția Vama Veche către 2 Mai un autoturism circulă cu posibile încălcări ale legislației. Autoturismul a fost dat în atenție și au fost efectuate activități pentru localizarea autoturismului. În jurul orelor 02.40 autoturismul respectiv a fost depistat de o patrulă mixtă circulând pe DN39. A fost legitimat conducătorul auto și cei doi pasageri. În urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului, într-un pachet de țigări a fost descoperită o țigară artizanală de tip joint și o folie de bromazepam, care conținea patru pastile”, afirmă Chestorul Constantin Adrian Glugă.

El precizează că tânărul de 19 ani a fost dus la sediul de Poliție din Vama Veche, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero.

De asemenea, pentru că nu ar fi dat semne că ar fi consumat substanțe interzise, tânărul nu a fost supus unor teste specifice.

Chestorul Constantin Adrian Glugă a mai adăugat că după ce a plecat din sediul Poliției Vama Veche, șoferul s-ar fi deplasat într-un loc din Vama Veche, unde ar fi consumat droguri.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar accident trafic