x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr la spital, împuşcat de un poliţist după o urmărire ca-n filme.

Tânăr la spital, împuşcat de un poliţist după o urmărire ca-n filme.

10 Iun 2011   •   08:00
Tânăr la spital, împuşcat de un poliţist după o urmărire ca-n filme.

Un tanar in varsta de 23 de ani a ajuns la Spitalul Judetean din Calarasi, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost impuscat de un politist care il somase sa opreasca masina in care se afla alaturi de alte doua persone, cei trei fiind urmariti apoi pe un camp.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, tanarul se afla intr-o masina alaturi de alti doi tineri in varsta de 19 si 21 de ani, cei trei fiind somati sa opreasca de catre politistii din comuna Dragalina, pe un dum comunal. Tinerii au refuzat sa opreasca, fiind urmariti de masina Politiei, pe o distanta de aproximativ doi kilometri, unde autoturismul celor trei a ramas blocat pe camp.

"Intrucat nu s-au supus somarii legale, politistul a tras sase focuri de arma, trei in plan vertical si trei in directia celor trei. Tanarul de 23 de ani a fost ranit in urma folosirii armamentului de catre agentul de politie, fiind transportat la spital, unde s-a stabilit ca are o plaga impuscata in coapsa stanga", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, inspector Ramona Tudor.

Aceasta a precizat ca tanarul care se afla la volanul masinii nu are permis de conducere si se afla sub influenta alcoolului. In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere.

×