x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânărul de 17 ani, căutat de salvatorii din Straja, a fost găsit mort

Tânărul de 17 ani, căutat de salvatorii din Straja, a fost găsit mort

09 Mar 2009   •   00:00

Echipele de salvare montană din Straja l-au găsit mort pe tânărul de 17 ani căutat întrucât nu se întorsese de la schi, trupul său fiind descoperit aproape de locul unde fusese găsit cel al bărbatului de 45 de ani, iar primele cercetări arată că amândoi au fost surprinşi de o avalanşă.



Potrivit jandarmilor montani, primele cercetări indică faptul că cei doi, bărbatul de 45 de ani, din Timişoara, şi tânărul de 17 ani din Gorj, amândoi buni schiori, au plecat, împreună, duminică, în jurul orei 10.00, de pe pârtie, îndreptându-se spre culme, spre vârful Mutu, potrivit Mediafax. Cel mai probabil, cei doi au fost surprinşi de o avalanşă, trupul băiatului fiind găsit la aproximativ 50 de metri de cadavrul bărbatului.
Un tânăr în vârstă de 17 ani, din localitatea gorjeană Motru, a fost căutat, de duminică, de jandarmii şi salvamontiştii din staţiunea Straja din Valea Jiului după ce a plecat la schi şi nu s-a mai întors. Părinţii tânărului spuneau că nu au mai comunicat cu acesta de la momentul plecării sale pe pârtie, băiatul nemairăspunzând la telefon. Echipele de salvare montană din Valea Jiului l-au căutat pe tânăr, duminică seară, pe versanţii din împrejurimile staţiunii Straja, la operaţiunile de căutare participând şi salvamontişti din judeţul Gorj, întrucât nu era exclus ca el să fi ajuns în acest judeţ. În această dimineaţă, în timpul căutărilor, echipele de salvatori au găsit, sub vârful Mutu, la circa trei kilometri de staţiunea hunedoreană Straja, cadavrul unui bărbat de aproximativ 45 de ani, stabilindu-se ulterior că victima era din Timişoara.

×
Subiecte în articol: romania