x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânărul suspectat în cazul tâlhăririi mamei vicepreşedintelui CJ Argeş a fost arestat

Tânărul suspectat în cazul tâlhăririi mamei vicepreşedintelui CJ Argeş a fost arestat

12 Ian 2011   •   17:41

Tânărul de 24 de ani, din comuna argeşeană Izvoru, suspectat în cazul tâlhăririi şi violării mamei unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 29 de zile de către magistraţii Judecătoriei Costeşti.

"Suspectul a fost identificat pe bază urmelor şi a amprentelor pe care le-a lăsat la locul faptei. În primă fază s-a emis o ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi (miercuri - n.r.) magistraţii Judectoriei Costeşti au emis mandat de arestare preventivă pe numele suspectului, care este vecin cu victima şi nu are cazier judiciar", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar Dănuţ Dinu.

Decizia nu este definitivă, astfel că a fost atacată de către avocaţii tânărului. Recursul se va judeca la Tribunalul Argeş.

Tânărul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene din Argeş.

Mama unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache, a reclamat că, în noaptea de Sfântul Ion, a fost tâlhărită şi violată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Maria Costache, în vârstă de 77 de ani, care locuieşte singură în comuna argeşeană Izvoru, a reclamat iniţial că a fost tâlhărită, fiindu-i furată din portofel suma de 50 de lei, iar ulterior le-a spus poliţiştilor că a fost şi victima unui viol.

Tânărul din comuna argeşeană Izvoru, suspectat în cazul tâlhăririi şi violării mamei unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş, a fost reţinut, marţi după-amiază, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de viol, violare de domiciliu şi tâlhărie în forma agravantă.

×