x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ţara arde şi Boc merge pe şantierul autostrăzii Bucureşti - Ploieşti

Ţara arde şi Boc merge pe şantierul autostrăzii Bucureşti - Ploieşti

de Iulia Barbu    |    21 Ian 2012   •   10:32
Ţara arde şi Boc merge pe şantierul autostrăzii Bucureşti - Ploieşti

Premierul Emil Boc, impreuna cu Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, au vizitat sambata santierul autostrazii Bucuresti - Ploiesti. Intrebat daca este oportuna aceasta vizita, Boc a precizat ca "infrastructura si stabilitatea economica sunt importante pentru ca tara noastra sa aiba bani de pensii si salarii".

Premierul a aflat cu aceasta ocazie ca autostrada ar putea fi gata in luna mai, si nu in aprilie, termenul initial. Boc a cerut respectarea graficului. Anca Boagiu a precizat ca problemele primei sectiuni a autostrazii se datoreaza lipsei de initiativa a autoritatilor locale si a exproprierilor greoaie.

Cei doi oficiali au afirmat ca au in executie alti 434 km de autostrada. Autostrada Bucuresti - Ploiesti este gata in proportie de 90%, au precizat oficialii prezenti la Barcanesti. Boagiu a precizat ca autostrada va face onoare constructorilor atunci cand va fi gata, pentru ca are costuri de bun simt. Ministrul a adaugat ca acest contract nu le face insa nici o onoare celor care au semnat proiectul. Ministrul a adaugat ca pe autostrada nu va fi taiata nici o panglica. "Va chem pe voi, daca vreti sa taiati panglica. Asta ca un cadou, pentru ca ati stat azi in frig si ninsoare", a adaugat Anca Boagiu, adresandu-se ziaristilor


×