x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tăriceanu vrea ca viitorul premier să fie integru, cu experienţă în administraţie şi la un nivel politic înalt

Tăriceanu vrea ca viitorul premier să fie integru, cu experienţă în administraţie şi la un nivel politic înalt

22 Iun 2017   •   22:16
Tăriceanu vrea ca viitorul premier să fie integru, cu experienţă în administraţie şi la un nivel politic înalt
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, spune că îşi doreşte ca viitorul premier să fie integru, cu experienţă în administraţie şi la un nivel politic înalt, un bun profesionist. 

Întrebat ce criterii trebuie să respecte viitorul premier, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat joi seara, la România TV: "Sigur că integritatea poate să fie printre alte criterii, dar nu e singurul criteriu. (...) Dar pentru a putea să fii un prim-ministru, nu poţi să pui pe cineva care nu are o minimă experienţă, aşa cum v-am spus, în administraţie, la nivel politic înalt, nu are o carte de vizită profesională care să-l recomande. E foarte greu". 

Tăriceanu consideră că liderul PNL, Ludovic Orban, nu poate fi premier, pentru că nu ar avea "o carte de vizită care să-l recomande profesional". Şi "ce se întâmplă dacă domnul Orban la Înalta Curte va fi condamnat? PNL-ul va avea o reală problemă", a adăugat el.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tariceanu premier