x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TAROM a ajuns la un acord cu piloții greviști: Zborurile se desfășoară normal

TAROM a ajuns la un acord cu piloții greviști: Zborurile se desfășoară normal

de Redacția Jurnalul    |    09 Iul 2024   •   09:04
TAROM a ajuns la un acord cu piloții greviști: Zborurile se desfășoară normal

TAROM și reprezentanții personalului navigant au ajuns la un acord pentru derularea operațiunilor în regim normal. Anunțul a fost făcut marți de reprezentanții TAROM prin intermediul unui comunicat de presă. Toate cursele au revenit la normal.

Potrivit comunicatului „Compania TAROM a continuat dialogul cu reprezentanții personalului navigant, în urma situației de luni, 8 iulie, prin care numeroase zboruri au fost anulate, ca urmare a declarațiilor individuale de inapt pentru zbor a personalului navigant, și anunță încheierea unui acord pentru normalitate și derularea operațiunilor de zbor în regim normal”.

Ca urmare, marți dimineață toate zborurile regulate, atât pe rute interne, cât și externe, se desfășoară conform programărilor de zbor.

„În continuarea dialogului între Consiliul de Administrație al companiei și reprezentanții personalului navigant TAROM, în cadrul întâlnirii de lucru comune s-a ajuns la un acord pe aspecte de natură salarială invocate de personalul navigant. Măsurile agreate vor fi negociate în cadrul Contractului Individual de Muncă cu membrii echipei”, a transmis TAROM.

De asemenea, compania aeriană anunță că este în contact cu clienții afectați de anularea zborurilor.

„În urma situației întâmpinate luni, 8 iulie, aceea de anulare a numeroase zboruri ca urmare a declarațiilor individuale de inapt pentru zbor a personalului navigant, compania TAROM își cere scuze pasagerilor săi pentru tot disconfortul creat și depune toate eforturile pentru a reduce impactul pe care această situație îl are asupra planurilor lor de călătorie. Compania a oferit alternative pentru pasagerii afectați de aceste anulări, iar echipa de asistență este în contact direct cu pasagerii pentru a oferi informații detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opțiuni disponibile”, a precizat TAROM.

Numeroase curse interne și externe au fost anulate luni. Mii de călători au fost afectați și au rămas blocați în aeroport.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tarom piloti zboruri