x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tată si fiică, înjunghiaţi de fostul iubit al fetei! Ea este grav rănită, iar bărbatul a murit

Tată si fiică, înjunghiaţi de fostul iubit al fetei! Ea este grav rănită, iar bărbatul a murit

18 Sep 2016   •   13:22
Tată si fiică, înjunghiaţi de fostul iubit al fetei! Ea este grav rănită, iar bărbatul a murit
Sursa foto: ziarulunirea.ro

 

Un bărbat din Cugir, județul Alba, a murit, iar fiica sa se află în stare gravă după ce fostul iubit al tinerei i-a atacat în plină stradă cu un cuţit de bucătărie.

Cei doi au fost înjunghiaţi sâmbătă seara, pe una din străzile principale din oraş. Atacatorul a fugit imediat după comiterea faptei. Mai mulţi martori au sunat la 112, victimele fiind găsite căzute la pământ, sub un copac din zonă.

Tatăl, în vârstă de 60 de ani, a decedat după câteva ore la Spitalul din Alba Iulia, iar fiica sa, de 25 de ani, este în stare gravă, ca urmare a leziunilor, fiind internată în Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Agresorul, în vârstă de 34 de ani, care mai are antecedente penale, a fost prins de un echipaj de jandarmi, iar, potrivit unor localnici, acesta ar fi avut interdicţie să se apropie de tânără.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au confirmat comiterea faptei, dar au refuzat să dea detalii, susţinând că nu e de competenţa instituţiei cercetarea acestui caz, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Sursa: AGERPRES

Video: ziarulunirea.ro / youtube.com

Crima Cugir

×
Subiecte în articol: cugir crima