x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl lui Emil Boc a suferit o comoţie cerebrală. Premierul se află la Cluj-Napoca

Tatăl lui Emil Boc a suferit o comoţie cerebrală. Premierul se află la Cluj-Napoca

16 Dec 2011   •   07:20
Tatăl lui Emil Boc a suferit o comoţie cerebrală. Premierul se află la Cluj-Napoca

UPDATE 11:23 - Medicii spun ca starea lui Ioan Boc, tatal premierului, este stabila. Directorul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca, Sanda Patrichi, a declarat, pentru Mediafax, ca Ioan Boc a fost vizitat la spital de catre premier si ca pacientul va ramane internat "atat timp cat va fi nevoie".

"Starea pacientului Ioan Boc este stabila, in conformitate cu varsta de 87 de ani si cu patologia cardiaca a acestuia. A fost internat inca de marti si va ramane internat cat timp este nevoie. A fost vizitat vineri la spital de catre premierul Emil Boc", a spus Patrichi.

Premierul Emil Boc se afla la Cluj-Napoca, unde tatal sau, in varsta de 87 de ani, este internat, la Spitalul Clinic de Recuperare, cu diagnosticul de accident vascular cerebral.

Seful Guvernului a ajuns la Cluj-Napoca inca de joi seara pentru a fi alaturi de familie. In aceasta dimineata, premierul a confirmat pentru Mediafax ca se afla la Cluj-Napoca, unde tatal sau este spitalizat, in urma unui accident vascular.

In noiembrie, Ioan Boc, tatal premierului, in varsta de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afectiune pulmonara. El a fost externat dupa cateva zile, timp in care i-au fost facute mai multe investigatii si i s-a recomandat un tratament.

Tatal premierului a mai suferit, anii trecti, alte doua accidente vasculare cerebrale.

×