x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tătaru: Este necesar să menținem, mai mult ca niciodată, regulile de distanțare socială

Tătaru: Este necesar să menținem, mai mult ca niciodată, regulile de distanțare socială

12 Apr 2020   •   11:42
Tătaru: Este necesar să menținem, mai mult ca niciodată, regulile de distanțare socială
Sursa foto: Captura Antena 3

Ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, a transmis un mesaj cu ocazia Paștele Catolic și a subliniat necesitatea menținerii regulilor de distanțare socială în următoarele două săptămâni.

"Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa. Este Sărbătoarea familiei celebrată întotdeauna împreună cu cei dragi. Anul acesta este unul special, în care trebuie să înţelegem că vom sărbători altfel, spre binele nostru şi al apropiaţilor. Viaţa noastră s-a schimbat, trăim vremuri de nesiguranţă, cu restricţii pe care nu le credeam posibile. Din nefericire, în această luptă am pierdut vieţi şi unii dintre noi sunt acum în doliu, iar alţii îngrijoraţi pentru cei care luptă cu boala.

Este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menţinem, mai mult că niciodată, restricţiile şi regulile de distanţare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente. În acest fel vom salva vieţile noastre şi ale apropiaţilor şi ne vom reuni curând sănătoşi", a spus demnitarul.

El a transmis urări personalului medical aflat în linia întâi.

"Gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care lucrează acum pentru noi în toate domeniile de activitate. Un gând special către toţi colegii mei din sistemul sanitar care se află în linia întâi şi cărora le doresc putere de muncă şi le solicit ca în aceste zile de grea încercare să dea, încă o dată, dovadă de responsabilitate şi solidaritate. Întotdeauna personalul medical a ştiut să răspundă prezent şi să îşi onoreze meseria. Numai împreună vom putea să trecem de această perioadă şi vom putea face ca, anul viitor, să ne strângem în braţe cu ocazia Sărbătorilor Pascale", a mai transmis Tătaru. 

×
Subiecte în articol: nelu tataru mesaj restricţii