x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Taximetriştii ies din nou în stradă. Traficul din centrul Capitalei, paralizat timp de cinci ore. Vezi restricţiile anunţate

Taximetriştii ies din nou în stradă. Traficul din centrul Capitalei, paralizat timp de cinci ore. Vezi restricţiile anunţate

18 Apr 2012   •   06:04
Taximetriştii ies din nou în stradă. Traficul din centrul Capitalei, paralizat timp de cinci ore. Vezi restricţiile anunţate

Taximetristii vor iesi in strada miercuri, iar traficul din centrul Bucurestiului va fi paralizat timp de cinci ore. Protestul va incepe la ora 10, iar politistii avertizeaza ca vor fi restrictii si pe sensul de mers catre strada Hasdeu, dar si pe prima banda a Splaiului Independentei, intre Podul Hasdeu si Bulevardul Libertatii.

Cei de la Politia Rutiera le cer soferilor sa evite pe cat posibil blocajele si sa apeleze la rutele ocolitoare: pe bulevardul Stirbei Voda si bulevardul IC. Bratianu.

Traficul rutier pe bulevardul Libertatii, intre Splaiul Independentei si Natiunile Unite va fi inchis timp de cinci ore.

Peste 1.500 de taximetristi bucuresteni s-au strans si pe 3 aprilie, in Piata Constitutiei, pentru a cere aprobarea legii de interzicere a activitatii companiilor de taximetrie din alte localitati care opereaza in Capitala.

Taximetristii cer eliminarea activitatilor ilegale, de piraterie, precum si introducerea pentru vot in plenul Camerei Deputatilor a modificarilor Legii 38/2003 privind transportul in regim de taxi.

×