x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TEAPA. Doi politicieni, acuzați că au mâncat și au băut de 10.000 de euro și au fugit fără să plătească

TEAPA. Doi politicieni, acuzați că au mâncat și au băut de 10.000 de euro și au fugit fără să plătească

11 Apr 2017   •   18:42
TEAPA. Doi politicieni, acuzați că au mâncat și au băut de 10.000 de euro și au fugit fără să plătească

Doi politicieni sunt acuzați că au mâncat şi au bătut timp de mai bine de o lună la un hotel din Vaslui, după care au plecat pe ascuns fără să plătească. Fostul deputat PSD Cristian Rizea şi un prieten al acestuia, George Ciprian Târdea, ambii candidaţi PRU la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, ar fi dat o ţeapă de 10.000 de euro, potrivit vremeanoua.ro.

Cristian Rizea, la acel moment deputat, şi George Ciprian Târdea au locuit aproape o lună și jumătate la un hotel din centrul Vasluiului, în timpul campaniei electorale. În acest timp, cei doi au consumat doar șampanii scumpe si mâncăruri dintre cele mai rafinate, invitând să ia masa cu ei diverse alte persoane, potrivit surse citate.

În noaptea alegerilor parlamentare, când au văzut că nu au ieșit deputați la Vaslui, cei doi și-au pus pe furiș bagajele în mașini și au fugit la București, fără să achite nota de plată. Paguba este de 43.000 de lei, adică în jur de 10.000 de euro. De patru luni de zile, niciunul din cei doi nu mai răspunde la telefon.

×
Subiecte în articol: Cristian Rizea