x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teia Sponte a informat procurorii că pleacă din ţară!

Teia Sponte a informat procurorii că pleacă din ţară!

09 Mai 2008   •   00:00

Vicepreşedintele Stelei, implicat în cazul "valiza cu bani", a plecat în cursul zilei de astăzi din ţară.



Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, urmărit penal de DNA pentru fapte de corupţie, a părăsit ţara, însă i-a înştiinţat pe procurori că va pleca în străinătate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse autorizate.

Conform surselor citate, Teia Sponte este plecat din ţară, dar le-a comunicat procurorilor încă de miercuri, la Cluj, că va trebui să plece în străinătate, iar aceştia i-au spus că nu are interdicţie să părăsească Romînia. Sponte le-a precizat anchetatorilor că va reveni în ţară săptămîna viitoare şi va merge la audierile DNA.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu ştie dacă vicepreşedintele Teia Sponte a părăsit teritorul Romîniei. "Nu ştiu dacă a plecat afară, de unde să ştiu eu? şi ce vă interesează pe voi dacă a plecat sau nu?", a spus Becali.

Comunicatul Poliţiei de Frotieră:"Astăzi, în jurul orei 9.00, prin P.T.F. Aeroport Henri Coandă, a ieşit din ţară, în direcţia Barcelona, cetăţeanul romîn Teia Sponte, în vîrstă de 49 de ani. Pînă la momentul prezentării în punctul de frontieră, instituţiile competente în cercetarea cazului, în care acesta este implicat, nu au solicitat măsura de restrîngere a dreptului la liberă circulaţie sau interdicţia de a părăsi ţara".

×
Subiecte în articol: observator sponte teia sponte