x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teledonul „Români Împreună”. Fiul lui Ion Ţiriac, donaţie IMPRESIONANTĂ

Teledonul „Români Împreună”. Fiul lui Ion Ţiriac, donaţie IMPRESIONANTĂ

29 Mar 2020   •   15:15
Teledonul „Români Împreună”. Fiul lui Ion Ţiriac, donaţie IMPRESIONANTĂ

Fiul lui Ion Ţiriac, Ion Alexandru Ţiriac, a anunţat o donaţie impresionantă din partea fundaţiei Ţiriac pentru teledonul "Români Împreună".

"Vrem să ajutăm şi astfel fundaţia Ţiriac donează 100.000 de euro pentru Români Împreună. Fac un apel şi la primarii din ţară să doneze", a declarat Ion Alexandru Ţiriac la Antena 1. 

"Vă felicit pentru demersul pe care îl faceți. Cred că în momentul ăsta luptăm toți împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale. Doar uniți putem învinge. Noi, la Fundația Țiriac, împreună cu tatăl meu și sora mea, Ioana, am început să ajutăm de circa 3-4 săptămâni în Spania. Și ce am făcut în Spania, facem și în România, dar la o scară mult mai mare.

Cu ce am ajutat până acum? Am luat legătura cu primarii, să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa sau care nu ar trebuie să se deplaseze și să le asigurăm livrarea la domiciliu, în fața ușii, a unui coș în valoare de 60-70 de euro, care va conține tot ce e nevoie.

Vrem să donăm pentru ventilatoare 100.000 de euro astăzi", a declarat Ion Ion Țiriac.

Gazdele acestui proiect complet tehnologizat vor fi Dan Negru, Mihai Morar, Mihai Gâdea şi Alessandra Stoicescu, iar scopul este strângerea de fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente şi aparatură medicală. Mesajul lansat de cei patru prezentatori este "Acum e rândul tău să fii erou! Fii erou de acasă!".

×