x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telenovelă macabră: Dan Adamescu, executat post-mortem de soţie

Telenovelă macabră: Dan Adamescu, executat post-mortem de soţie

de Cristian Anton    |    03 Mar 2017   •   08:21
Telenovelă macabră: Dan Adamescu, executat post-mortem de soţie
Sursa foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

Cu o zi înainte de parastasul de 40 zile pentru pomenirea lui Dan Adamescu, Carmen Palade şi-a executat soţul defunct printr-o inspecţie subită în casa în care milionarul şi-a trăit ultimele zile. Văduva vrea să se asigure că va moşteni toate bunurile aflate în imobil. Războiul dintre fiul şi sora lui Adamescu, pe de-o parte, şi fosta soţie, pe de altă parte, capătă astfel valenţele unei telenovele macabre.

„Cu doar o zi înainte de parastasul de 40 zile pentru pomenirea lui Dan Adamescu, planificat de fiul şi sora acestuia, Carmen Palade îşi execută soţul defunct printr-o inspecţie subită şi fără cale de atac, obţinută în termen record de către şeful Baroului Bucureşti, Ion Dragne, acelaşi avocat cu care The Nova Group se luptă de 10 ani pentru a apăra interesele Unirea Shopping Center”, se arată într-o informare a grupului de firme controlat de Alexander Adamescu, fiul defunctului milionar. Potrivit reprezentanţilor The Nova Group, Carmen Palade a intrat în forţă, joi, 2 martie, alături de executorul judecătoresc, în casa fostului său soţ, pentru a inventaria bunurile existente.

Acuzaţii: şi-a calculat fiecare mişcare

“Este clar că şi-a calculat fiecare mişcare. Practic, şi-a premeditat atât divorţul, cât şi preluarea ostilă a Unirea Shopping Center, păcălindu-l pe tatăl meu, care era la acea vreme în arest la domiciliu, să-i semneze toate documentele de care ea avea nevoie. După cadourile de zeci de milioane de euro pe care le-a primit, acum vrea să intre şi în posesia casei în care tatăl meu şi-a trăit singur şi bolnav ultimele zile, înainte de a intra la închisoarea care i-a şi pus capăt vieţii”, a declarat Alexander Adamescu.

„În timpul căsătoriei, în martie 2015, Carmen Palade şi-a asigurat un contract de comodat cu societatea care administrează imobilul în care au locuit soţii Adamescu, prin care i se conferea cu titlu gratuit dreptul de folosinţă a casei. După nici patru luni, în iulie 2015, Carmen Palade a depus actele de divorţ, cerându-i lui Dan Adamescu peste un miliard de euro”- Alexander Adamescu.

 

„La nici două săptămâni după ce l-a înmormântat în grabă, mai precis în data de 06.02.2017, avocatul Ion Dragne înregistrează pe rolul Judecătoriei Sector1 cererea petentei Carmen Palade către intimata IBC Modern SRL şi solicită constatarea stării de fapt a imobilului - acordat cu titlu executoriu şi fără cale de atac - minţind judecătorii că e nevoie de o aprobare urgentă a constatării, pe motiv că imobilului i se aduc modificări şi că bunurile dânsei pot fi afectate. Fosta doamnă Adamescu omite, însă, să precizeze că şi-a ridicat absolut toate bunurile încă din 2015, când a părăsit domiciliul conjugal şi a depus actele de divorţ”, mai spune fiul defunctului milionar.

Fiul, soţia şi DNA se luptă pe averea de jumătate de miliard de euro a defunctului Dan Grigore Adamescu

 

 

×