x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teleorman: Toate drumurile naţionale au fost deblocate

Teleorman: Toate drumurile naţionale au fost deblocate

13 Feb 2010   •   00:00

DN 65A Roşiorii de Vede-Turnu Măgurele a fost redat circulaţiei în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce în unele zone deschise, de câmpie, s-au creat, de la începutul acestei săptămâni, blocaje din cauza sulurilor de zăpadă cu grosimi între 1,5 şi 2 metri.



Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile naţionale din judeţ, lucrătorii de la SDN Alexandria acţionând pentru lărgirea părţii carosabile.

Potrivit datelor centralizate la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, pe şase sectoare de drumuri judeţene circulaţia este restricţionată în continuare, fiind afectate legăturile între localităţile Cernetu-Alexandria, Roşiorii de Vede-Balta Sărată, Orbeasca-Călineşti, Gălăteni-Cosmeşti, Siliştea Gumeşti-Ciolăneşti şi Zâmbreasca-Ciolăneşti.

De altfel, pe majoritatea drumurilor judeţene traficul rutier este îngreunat, echipe de intervenţie de la Tel Drum SA Alexandria fiind concentrate cu utilaje de deszăpezire şi materiale antiderapante în condiţiile ameliorării vremii.  

×
Subiecte în articol: trafic