x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Termoenergetica anunţă lucrări de modernizare în Sectorul 2 al Capitalei.115 blocuri şi spitalul Fundeni, fără apă caldă din 23 până pe 27 mai

Termoenergetica anunţă lucrări de modernizare în Sectorul 2 al Capitalei.115 blocuri şi spitalul Fundeni, fără apă caldă din 23 până pe 27 mai

20 Mai 2022   •   15:56
Termoenergetica anunţă lucrări de modernizare în Sectorul 2 al Capitalei.115 blocuri şi spitalul Fundeni, fără apă caldă din 23 până pe 27 mai

Furnizarea apei calde pentru şapte puncte termice care alimentează aproximativ 115 blocuri din Sectorul 2, precum şi spitalul Fundeni, va fi sistată în perioada 23 - 27 mai din cauza unor lucrări la o conductă în zona Fundeni, informează Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A.

"Luni, 23 mai, vor începe lucrări de reparaţii a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani. Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita şi Motodrom şi Şoseaua Fundeni", arată sursa citată.

Luni dimineaţă vor începe manevrele tehnice de golire a conductei, urmate de intervenţiile pentru reparaţii. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă.

"Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat", precizează comunicatul.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

×