x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Termoenergetica reabilitează unul dintre cele mai importante "noduri" ale sistemului de termoficare

Termoenergetica reabilitează unul dintre cele mai importante "noduri" ale sistemului de termoficare

de Redacția Jurnalul    |    14 Aug 2023   •   18:15
Termoenergetica reabilitează unul dintre cele mai importante "noduri" ale sistemului de termoficare

Termoenergetica anunță montarea unei conducte cu diametrul de 1200 mm în cadrul lucrărilor de reabilitare în regim de urgență a unuia dintre cele mai importante "noduri" în funcționarea sistemului de termoficare, cu o vechime de 55 de ani.

„Lucrările de reabilitare în regim de urgență a unuia dintre cele mai importante "noduri" în funcționarea sistemului de termoficare, cu o vechime de 55 de ani continuă, luni, prin montarea conductei cu diametrul de 1200mm și a celor două vane cu diametrul de 1000mm. Căminul Releului, unul dintre cele mai mari obiective ale rețelei termoficare din Capitală, cu o suprafață de 180 de metri pătrați, are amplasate în interior vanele care fac legătura între Magistrala 3 Sud și Magistrala Berceni, respectiv legăturile între conductele de alimentare între CTE Sud si CTE Progresu”, transmite C.M. Termoenergetica București.

Potrivit sursei citate, expertiza tehnică a indicat în cazul său degradări importante ale structurii de rezistență cauzate de lipsa investițiilor din ultimii 20 de ani.

„Tot acum se înlocuiesc aproximativ 20 de metri de conductă cu diametrul de 1200mm și alți aproximativ 50 de metri de conductă cu diametrul de 1000mm, precum și mai multe vane printre care două vane cu diametrul de 1000mm. Conducta Magistralei 3 Sud a fost pusă în funcțiune în anul 1968. Termenul estimat pentru reluarea furnizării agentului termic este 20 august 2023. Vă reamintim că termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. În șantierele mari, se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operațiuni, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, arată Termoenergetica.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Termoenergetica termoficare