x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tokes, singur si (ne)liniştit

Tokes, singur si (ne)liniştit

23 Feb 2011   •   16:16
Tokes, singur si (ne)liniştit
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National

153395-tokes.jpgProcesul de divorţ intentat de soţia europarlamentarului Tokes Laszlo, Tokes Edith, s-a încheiat, miercuri, la Judecătoria Oradea, magistraţii dispunând desfacerea căsătoriei din culpă comună, şi nu din culpa exclusivă a soţului, aşa cum ceruse Tokes Edith.

Judecătoria Oradea s-a pronunţat, miercuri, în procesul de divorţ al soţilor Tokes Laszlo şi Edith, desfăcând căsătoria celor doi din culpă comună, şi nu din culpa exclusivă a europarlamentarului, aşa cum a cerut soţia acestuia.

De asemenea, potrivit sentinţei, odată cu pronunţarea divorţului, Tokes Edith îşi va relua numele avut anterior căsătoriei, cel de Joo. Kovacs Zsolt, avocatul lui Tokes Edith, a declarat că, deocamdată, nu vrea să comenteze sentinţa Judecătoriei Oradea. "Deocamdată nu comentez. Voi discuta cu clienta mea şi vom vedea ce demersuri vom face în continuare", a spus Kovacs.

În martie anul trecut, soţia europarlamentarului Tokes Laszlo a intentat divorţ la Judecătoria Oradea, iar în solicitarea depusă în instanţă arăta că este exclusiv vina soţului său, fost episcop reformat de Piatra Craiului, pe care îl acuza de infidelitate.

În cererea de divorţ, Tokes Edith îşi acuza soţul, printre altele, de "nenumărate aventuri pe care le-a avut, unele de care ştiau şi colegii lui, din moment ce nu s-a sfiit să fie discret". Ea adăuga că, "dacă se impune", va dovedi aceste lucruri "cu martori sau înscrisuri: scrisori de dragoste, sms-uri, notiţe".

×