x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Topul locurilor învăluite în mister: Fenomene paranormale sau conspiraţii guvernamentale?

Topul locurilor învăluite în mister: Fenomene paranormale sau conspiraţii guvernamentale?

27 Apr 2015   •   13:13
Topul locurilor învăluite în mister: Fenomene paranormale sau conspiraţii guvernamentale?

Există locuri în lume care au puterea de a captiva oamenii timp de decenii la rând sau chiar generaţii. Unele dintre ele sunt învăluite în mister, la mijloc fiind vorba de crime neelucidate, dispariţii starnii sau fenomene naturale ciudate şi inexplicabile. Adevărul despre aceste locuri misterioase rămâne greu de descifrat, în multe dintre cazuri nici oamenii de ştiinţă neavând răspunsuri satisfăcătoare.

Citeştea şi Triunghiul Morţii din Marea Neagră poartă către o altă lume? Aici se întâmplă FENOMENE CIUDATE


10. Castelul Miranda, Belgia

Mai este numit şi Castelul Zgomotos şi este un adevărat paradis pentru exploratorii urbani. Cele mai recente poze făcute aici şi publicate online au fost făcute de un fotograf foarte curajos, care a pătruns înăuntru şi a relevat starea jalnică în care se află acum această clădire. Sunt foarte multe fotografii stranii făcute aici, suficient cât să-ţi provoace fiori pe şira spinării. Familia care a locuit prima aici a fugit de la castel în timpul Revoluţiei Franceze, încercând să scape de persecuţii la o fermă din Celles. Nu s-a mai întors niciodată la castel, gonită poate şi de forţa sinistră care mai bântuie şi azi încăperile.

Citeşte şi "Când e lună plină, pe pereţi apare semnul fiarei!" Cum a ajuns o vilă din Bucuresti să fie CASA DIAVOLULUI

Castelul a fost transformat în orfelinat după cel de-Al Doilea Război Mondial, dar istoria s-a repetat, iar locul a fost abandonat în 1980, acum fiind năpădit de vegetaţie, după ce proprietarii au refuzat să lase autorităţile să-l îngrijească. Nimeni nu-şi explică ce-i pune pe oameni pe fugă de aici, cert este că în ciuda frumuseţii castelului autorităţile şi-au pus în gând să-l demoleze.

9. Triunghiul Diavolului, Oceanul Pacific

Mai este cunoscut sub numele de Marea Diavolului, Triunghiul Formosa sau Triunghiul Bermudelor din Pacific. Se povesteşte că şi aici au loc multe
dispariţii ciudate şi inexplicabile, la fel ca în celebrul Triunghi al Bermudelor.

Continuarea pe RomâniaTV.net.

 

×
Subiecte în articol: Triunghiul Diavolului