x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic blocat de drumarii zeloşi

Trafic blocat de drumarii zeloşi

de Traian Trufin    |    03 Aug 2007   •   00:00

In plin sezon de concedii şi la final de săptămănă, cănd mulţi romăni se indreaptă spre staţiunile montane pentru a-şi petrece zilele libere, traficul rutier a fost aproape blocat ieri in centrul Buşteniului.

In plin sezon de concedii şi la final de săptămănă, cănd mulţi romăni se indreaptă spre staţiunile montane pentru a-şi petrece zilele libere, traficul rutier a fost aproape blocat ieri in centrul Buşteniului. Ziua in amiaza mare, drumarii lucrau de zor la reasfaltarea drumului, pe o lungime de aproximativ 300 de metri, in zona hotelului Alexandros din Buşteni. O singură bandă de şosea, cea spre Braşov, era practicabilă, motiv pentru care maşinile aflate in trafic au format cozi de căţiva kilometri din ambele sensuri. Şoferii au fost nevoiţi să aştepte ore in şir pentru a putea depăşi zona unde se desfăşurau lucrările, iar coloana de autoturisme blocate a ajuns pănă la Comarnic. Poliţiştii au incercat ieri să rezolve situaţia din Buşteni, dar din cauza fluxului mare de maşini au fost depăşiţi şi ei de situaţie, cu atăt mai mult cu căt conducătorii auto ajunşi deja in staţiune nu aveau o variantă de drum ocolitor pe care să o urmeze.

Potrivit constructorilor, tronsonul urma să fie finalizat pănă la finele zilei de ieri, iar in cursul zilei de astăzi condiţiile normale de trafic vor fi restabilite.

Şoferii prinşi in blocaj au acuzat lipsa de comunicare dintre autorităţi, care, deşi au recomandat ca rută ocolitoare Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov, nu au luat măsuri ca maşinile de pe DN1 să urmeze acest traseu.

×
Subiecte în articol: observator