x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul pe Pasajul Băneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri și sâmbătă noaptea

Traficul pe Pasajul Băneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri și sâmbătă noaptea

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2024   •   12:45
Traficul pe Pasajul Băneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri și sâmbătă noaptea

Traficul pe Pasajul Băneasa din nordul Capitalei va fi restricționat vineri noaptea, pentru instalarea unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa. Se va restricționa circulația pe banda I pe sensul de intrare în București.

„În noaptea de 29/30.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa, se va restricționa banda I de circulație în Pasajul Baneasa (intersecția Bd. Aerogării x Șos. București-Ploiești x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de intrare in Municipiul București. De asemenea, în noaptea de 30/31.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa, se va restricționa banda I de circulație în Pasajul Baneasa (intersecția Bd. Aerogării x Șos. București-Ploiești x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de ieșire din Municipiul București”, anunță Poliția Rutieră.

Polițiștii solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic restrictionat pasaj baneasa