x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic în Capitală, miercuri, în zona stadioanelor Rapid și Steaua

Restricții de trafic în Capitală, miercuri, în zona stadioanelor Rapid și Steaua

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   15:15
Restricții de trafic în Capitală, miercuri, în zona stadioanelor Rapid și Steaua

Brigada Rutieră a Cpitalei anunță restricționarea traficului, miercuri, în zona stadioanelor Steaua și Rapid, unde vor avea loc meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal U21.

Astfel, miercuri, începând cu ora 21.45, pe Stadionul „Steaua- Ghencea” se va desfăşura meciul România-Spania, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Fotbal Under 21.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va restricționa progresiv, după cum urmează:

- în data de 21 iunie, începând cu ora 9.00, până la încheierea meciului, restricționarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 și aleea de acces auto în incinta Complexului Sportiv „Steaua-Ghencea” și permiterea circulației auto în ambele sensuri pe acest trotuar;
- în data de 21 iunie, începând cu ora 17.00, restricționarea graduală și dacă situație o impune a traficului rutier pe Bd. Ghencea și pe străzile care acced către acesta, cu excepția riveranilor, între Str. Constantin Titel Petrescu și Str. Brașov;
- din data de 21 iunie, începând cu ora 7.00, până la încheierea meciului, restricționarea staționării mijloacelor auto în alveola din fața intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă).

Tot miercuri, de la ora 19.00, pe Stadionul „Rapid- Giulești” se va desfăşura meciul Ucraina-Croația, în cadrul Grupei B.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va restricționa după cum urmează:

- din data de 15 iunie, începând cu ora 15.00, până pe data de 4 iulie, ora 07.00, se restricționează banda I de circulație pe Calea Giulești (din direcția Pod Grand – Cartier Giulești), pe segmentul de drum cuprins între trecerea de pietoni din fața Operei Comice și Str. Prunaru.

Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înțeleasă de către conducătorii de autovehicule.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: trafic restricţii