x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic restricţionat pe Bulevardul Unirii, în weekend, pentru ''Simfonia Apei''

Trafic restricţionat pe Bulevardul Unirii, în weekend, pentru ''Simfonia Apei''

16 Iun 2022   •   21:05
Trafic restricţionat pe Bulevardul Unirii, în weekend, pentru ''Simfonia Apei''

Traficul va fi restricţionat, vineri, sâmbătă şi duminică, pe Bulevardul. Unirii, pe segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântâni) pentru desfăşurarea evenimentului cultural "Simfonia Apei", care are loc în Piaţa Unirii, informează Brigada Rutieră.

Potrivit sursei amintite, evenimentul se va desfăşura în zilele menţionate în perioada 14 mai - 02 octombrie.

Pentru buna desfăşurare a acţiunii, traficul va fi restricţionat între orele 21,00-23,00, gradual, în funcţie de numărul de persoane.

Rute ocolitoare:
- Splaiul Independenţei - Piaţa Unirii - Bulevardul Corneliu Coposu;
- Bulevardul Regina Maria - Piaţa Unirii - Splaiul Unirii;
- Bulevardul Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - Piaţa Universităţii.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită şoferilor: să evite să circule în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Harta cu restricţii şi rute ocolitoare poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro. 

×