x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic suspendat pe aeroportul internaţional Cluj-Napoca în perioada 7-13 mai

Trafic suspendat pe aeroportul internaţional Cluj-Napoca în perioada 7-13 mai

17 Apr 2012   •   12:18
Trafic suspendat pe aeroportul internaţional Cluj-Napoca în perioada 7-13 mai

Aeroportul International Cluj-Napoca anunta ca toate cursele aeriene vor fi suspendate in perioada 7-13 mai, ca urmare a lucrarilor de reparatii la pista.

'Avand in vedere lucrarile de reparatii ce vor fi executate la vechea pista de decolare-aterizare a Aeroportului International Cluj-Napoca, traficul aerian pe aeroportul clujean va fi suspendat in perioada 7 mai, ora 8,00 - 13 mai, ora 18,00. Incepand cu data de 13 mai, ora 18,00, traficul va fi reluat conform orarului obisnuit', se precizeaza intr-o informare a aeroportului clujean.

Totodata, pasagerii sunt rugati sa ia legatura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor si la aeroporturile de plecare/sosire pentru perioada respectiva.

Aeroportul International Cluj-Napoca are in faza de executie o noua pista de 3.500 de metri, din care intr-o prima faza vor fi construiti 2.100 de metri. Pe 5 octombrie, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a emis ordinul de incepere a lucrarilor pentru prima etapa de executie a 2.100 de metri din pista de decolare-aterizare de 3.500 de metri a Aeroportului International Cluj-Napoca.

'In aceste conditii, conform contractului semnat, finalizarea lucrarilor va trebui realizata in termen de sase luni', preciza, la acea data, CJ Cluj. Prima parte de 2.100 de metri a noii piste a aeroportului clujean va fi realizata de asocierea firmelor Napoca SA, Icco Systems SRL si Geo Arc SRL, care au castigat licitatia contra sumei de 32,44 milioane de euro fara TVA. (Agerpres)

×